۷ پاسخ

من تا دوهفته بشه میبرم حموم .خونمون سرده نمیخوام سرما بخوره عرق هم که نمیکنه

من هفته ای یبار میبرم چه خبره بغضیا میگن یک روز درمیان .مگه بچه جقد عرق میکنه

پزشک دختر من گفتن هر روزم می شه اما تو زمستون هفته ای دوبار حتی کمترم می شه که نوزاد سرما نخوره.

من هر هفته دوبار حمام میکنم اما تو فصل سرما به نظرم یکبار درهفته کافیه

من از وقتی دنیا اومده هفته ای یه بار میبرمش تابستون و گرما خوب بیشتر میبرمش الان سرده هوا سرما میخوره

عزیزم الان که هوا سرده دو هفته یک بار اینا خوبه الی هفته ایی یک بار

سلام من هفته ای یه بارمیبرم