۱۱ پاسخ

اگه شیر خودتون میدین به تغذیه خودتون توجه کنید. این چند روز غذای نفاخ نخوردین؟ خام خوری نداشتین؟ و اینکه پسر گلتون علائم دیگه ای نداره؟ مثلا شکمش خوب کار میکنه؟ گریه و بی تابیش ساعت خاصی یا کلا؟ سرش شوره نزده؟ لپاش زبر نشده؟قرمز نشده؟

باید علت یابی بشه. قرار نیست هر دل دردی به خاطر کولیک باشه. عرق نعنا و اینا نده بهش اگه ریفلاکس داشته باشه بدتر میشه.

ببرش دکتر بهش شربت میده سریع آروم میشه
بعد از اینکه شیر خورد اروغشو گرفتی پستونک بده بهش برای ارامش موقع دردش خوبه
هربار که پوشکشو عوض میکنی با یکم روغن زیتون شکمشو چرب کن

میتونی عرق نعنا رو با آب جوشیده ولرم و یدونه قند بندازی توش تو شیشه شیر بده بخوره خوب میشه شربتم دادی که هیچ

ببرش دکتر قطره ضد نفخ میده خوب میشه

باید حتما ببریش متخصص اطفال. تا معاینه بشه. من هنوز باهاش درگیرم. چون کولیک رو همه دارن.

بهش قطره ای نمیدی واسه نفخش؟
پدی لاکت و کلیف بده.
و حتما آروغشو بگیر.

کولیکش شروع شده عزیزم
درمان ک.....
ولی کاهش درد داره
هر بچه متفاوته دارویی ک روش تاثیر میداره
ولی میگن گریمیکسچر خارجی خیلی خوبه
البته همینجا من خودم رو بعضی بچه ها تاثیر نذاشتخ

قطره دایمتیکون خوبه ،پدی لاکت هم خوبه باتوجه به وزنش وسنش دکتربهت میگه چندقطره بهش بدی

منم دخترم دل درد داشت دکتر این قطره رو داده نعنایی به زور میخوره خوب شد اسمش colicaid.drops قیمتش ۱۹۵۰۰

سلام عزیزم‌ شیر خودتو میخوره؟شاید تو غذای سنگین خوردی،نفخ کرده بچه،قطره کولیکید بش بده