۵ پاسخ

منظورتون از پوشک دائمی کهنه اس؟؟
من همیشه از کهنه استفاده میکنم خیلی ام خوبه

من ک از همون مُشَما خریدم با پوشکای ساده بهش میبندم ارزونم هس بسته ی ۲۰تاییش ۲۰تومن

سلام عزیزم من یکی گرفتم برای تست. گفتم اگه خوب بود باز میگیرم ولی باور کن کن فقط فقط یه بار ازش استفاده کردم از بس افتضاح بود از همه نظر

سلام منم روزا مرتب استفاده میکنم شاید ت طول روز دوبار مای بی بی استفاده کنم ...ولی شبا پوشکش کنه چون نشت میکنن ...و مواظب باشین نسوزه

سلام من استفاده نکردم ولی میدونم باید زود به زود عوض کنی. شبا بنظرم پوشک ببند