۵ پاسخ

ای بابا روده ش دراز شده که مثل یه ماهگی نیس هر روز دفع داشته باشه.. پسر من ۴ پنج روز میانگین

منم شنیدم میگن شیرمادر بخورن طبیعیه چون مواد ذائد نداره جذب بدن میشه رشد میکنن پسرمنم دوروز سه روز درمیونه

همسن دختر منه مال منم دوروز بود پی پی نمیکرد پاهاشو به حالت دوچرخه ورزشه بده دسشوییش میاد من این کارو کردم شکمشم ماساژ بده

سلام دختر منم همینجوره دوروزی یبار دستشوی میکنه تا شیش روز طبیعیه اگ از شیر خودتون میخوره ... چون داره رشد میکنه

تا یک هفته طبیعی بعضیا میگن ده روز
دو هفته هست دخترم دو روز در میان پی پی می‌کنه