۸ پاسخ

دیگه بعد از ۴ ماهگی خودش آروغش رو میزنه ولی تا هروقت ک بچه شروع ب نشستن کرد بهتره آروغ بگیری

تا وقتی یاد بگیرن بچرخن و خودشونو روی شکم نگه دارن
اگه رفلاکس نداره اروغشو موقع خواب نگیرید طوری نیست
اما اگه رفلاکس داره حتما اروغش رو بگیرید چون باعث تشدید رفلاکس میشه

من شبا آروغ نمیگیرم اتفاقا رفلاکس هم داره
فقط بعد شیر به پهلو چپ میخوابونم که رفلاکس اذیتش نکنه

من تا 40 روزگی میگرفتم و شبا بیدار میشد و بدخواب میشد و خیلی اذیت میشدیم. دیگه شبا نگرفتم خیلی خوب شد راحت میخوابید تا صبح

تا چند هفته پیش دائم آروغ میگرفتم وای چند روزیه که خودش آروغ میزنه بیشتر وقتا و وقتی هم خوابه نمیگیرم ولی خب بعضی وقتا ببینم نمیزنه خودم آروغشه میگیرم

میگن تا وقتی بتونه خودش بشینه ولی بستگی به بچت داره. بچه من هنوزم اگه آروغشو نگیرم دلدرد میشه. حتی خوابم باشه از خواب بیدار میشه. ولی بعضی بچه ها اصلا اذیت نمیشن آروغشونو نگیری

تا وقتی بتونن بشینن باید آروغش بگیری
اگر نگیری دل درد میگیرن

من برا پناه وقتی خواب بود نمیگرفتم ولی میگن تا وقتی میشینه باید گرفت البته من تا ۲ماهگی حتی خوابم بود میگرفتم ولی بعد اون نه