۷ پاسخ

بچتو با کسی مقایسه نکن اخه 4 ماهه هنوز گردنش شله بعدم خودش باید یاد بگیره دمربیوفته ن شما بندازیدش

سلام قشنگ جان کوچولوی منم همینجوریه فردا ۳ماه اشوتموم میکنه ولی گردنش همش میوفته رو سرش نمی ایسته اصلا

بچه ب بچه فرق داره مامانای پیشکسوت بهم گفتن ک گردن گوسفندی بخورم تا گردن بچه سفت بشه من گرفتم وخوردم وخدا رو شکر پسرم گردنشو نگه میداره .نمیدونم چقدر تاثیر داشته ‌.ولی از حق نگذریم خیلی از تجاربشون بدادم رسیده

پسره من ۱ماه گردنشد خوب میگیره عجله نکن درست پیشه

بچتون رو با کسی مقایسه نکنین

عزیزم بچه ها رو نباید باهم مقایسه کرد،هر بچه ایی یه جوره و عملکردش با بقیه متفاوته،با مقایسه کردن فقط به خودتون استرس و نگرانی وارد میکنید

بچه با بچه فرق داره ...😅بچه ی منم اینجوره