۴ پاسخ

نیم ساعت قبل از رفتن بهش استامینوفن بدید دوبرابر وزنش. و بعدشم هر 4 ساعت بهش استامینوفن بدید. کمپرس سرد نیم ساعت بذارید بعد از اون کمپرس گرم. فط استامینوفنشو دقیق بدید تا تب نکنه

سلام.نترس توکل کن بخدا.بعدواکسنش دوبرابروزنش قطره استامینیفون بده بهش،روزاول هم کمپرس سرد.روز دوم گرم.انشالله ک تب هم نمیکنه.قطره هم باعث میشه درد زیادی نکشن

سلام نگران نباشید نیم ساعت قبل دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن پاراکید بدید هر ۴ ساعت انشاالله که تب نمیکنه

قبلی ک بردی استا بهش بده دوبرابر وزنش هومدی بعد واکسن هر ۴ ساعت بده هر دوساعت ۲۰ ثانیه کمپرس سرد بزار روز بعدش کمپرس گرم بزار اصلا اذیت نمیشی اک اینارو رعایت کنی شبم نخاب چون شبا بچه تبش میره بالا همش تبشو با تب سنج چک کن اگ بالا ۳۷ باشه ببر بیمارستان یا پاشویه کن