۴ پاسخ

هر چهار ساعت یه بار دو برابر وزنش بهش قطره بده امروز کمپرس سرد فردا گرم هر ساعتیم نگذاشتی مهم نیس فقط هر وقت بچه بیداره و سره حال بزار و بردار

۲۴ ساعت اول کمپرس آب سرد و قطره هر ۴ ساعت یک بار دوبرابر وزن نوزاد و ۲۴ ساعت بعدی کمپرس آب گرم و هر ۶ ساعت یک بار قطره دوبرابر وزن نوزاد

کمپرس سرداگه خیلی بی تابی کردبزارتویخچال حوله روبعدازروشلواربزارروپاش استاروهر۶ساعت اگه خیلی داغ بودبچه هر۴ ساعت بده کمپرس گرموروزدوم بزار

روز اول هر ۴ساعت روز دوم هر ۶ساعت روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم