۷ پاسخ

نه عزیزم اگه بینیاش گرفته قطره سدیم کلراید بریز بینیش

بینی شو با قطره تمیز کن ولی خس خس برای کولیکه نوزادی که کولیک داشته باشه خس خس میکنه

ن پسر منم همینجور بود با حوله سینشو مرتب گرم کن بعدم از شیر خودت بدوش تو بینیش

نع عزیزم خس خس و عطسه طبیعیه
اگه سرما بخوره پی پی اش سبز میشه و آبریزش بینی داره

نه احتمالا شیر میره تو ریه اش پسر من این طوری بود بعد ۲۰ روزگی فهمیدم رفلاکس پنهان داره

سلام جانم اصلا ناراحت نباش ببر متخصص اطفال دکترش باشه که بهتره پسر منم خس خس میکرد کولیک داره بینیش میگره خس خس میکنه خودت فکر میکنی سینش ولی بخاطر کولیکشع ببرش شربت کولیک و بده بهش کم کم از بین میره

نه تا ۶ ماههمینه