۶ پاسخ

بهش بده بزار هم بخودت فشار نیاد هم بچت یکم تپلی بشه . شبا قبل خواب 60 سی سی بده که راحت بخوابه

من روزی دوبار شیر خشک میدم یه بار شب موقع خواب یه بارم وقتی ببینم خودم شیر ندارم

اگه از من می‌شنوی اصلا بهش نده عادت می‌کنه دیگه سینه خودت نمیگیره اذیت میشم من که الان خیلی پشیمونم

سلام من از وقتی نی نی دنیا اومد شبا واسه اینکه بخوابه شیر خشک ۳۰تا میدادم ولی الان که ۳ماعشه ۱بار هم طول روز اکه بی قرار باشه میدم و شب ۹۰ سیسی ولی ۲تا سینه ام کامل میدم بعد

عزیزم اگ شیرت کافیه بهش نده

ببرش دکتر اگه لازم بدونه خودش میگه چیکار کنی.. اگه وزنش کم باشه حتما شیرخشک معرفی میکنه بهت که با شرایطشم جور دربیاد