۱۳ پاسخ

من که چند وقت پیش شوهرم کلی پوشک مای بیبی گرفته هنوز که تا دو سه ماه دیگه دارم بعدم الان زیاد پوشکش نمیکنم مگه جایی بخوام برم

آره خیلی گرون شده.مخصوصا مایبیبی.منم اکثر پوشکارو استفاده کردم ولی چون مایبیبی ازهمه بهتربود واسه همین مجبورم مای بیبی بگیرم.
جدیدا به فکر این افتادم از این پوشک پارچه ای ها بگیرم.وقتی فکرمیکنم درماه حدود پونصدتومن پول برای پوشک دور میریزم زورم میاد😐

بارلی مناسبه.

مولفیکس اخرین بار ۷۷تومن بود بیستا سایز ۴ و ده تا سایز۵گرفتم. کلا همیشه ده تا ده تا میگرفتم . فعلا داره تا اخر امسال بعدشم خدا بزرگه

من کانفی میگیرم براش عالیه ولی گرونه

من دائمی استفاده میکنم پوشک یکتا از 2 ماهگی پسرم به صرفه تر

من مولفیکس میگیرم ۳۴ تایی ۱۲۰ خب دیگه چاره ای نیس بچه ها پوستشون حساسه

تهران زندگی میکنی؟؟؟؟؟؟

والا هرجا هرکی برای خودش یه قیمت میده
من از مغازه محلمون ۳۶تایی مولفیکس گرفتم ۱۲۰
از یه جا دیگ ۴۶تایی گرفتم ۱۱۵

سلام .اره واقعا گرون شده و هیچکس هم پیگیری نمیکنن
من مارک مای،بی،بی میخرم برا دخترم شماره ۳ صدتومن

مای بی بی ۱۳۵ شماره ۳

سلام من مای بی بی استفاده میکنم سایز ۴ ۱۰۰ تومن

سلام من مای بی بی استفاده میکنم براش
۳۴ عددیش ۱۲۵ تومن شماره ۴