۸ پاسخ

عشقم این همه قرص اورژانسی میخوری خوب همون باقرص جلوگیری کن بزارخیالتم راحت باشه من تاحالانخوردم ولی خیلی احتمال داره به خاطرعوارض قرص اورژانسی باشه

قرص اورزانسی مگه نقل و نباته که انقدر مصرف کردی؟بیشتر از سالی دوبار مجاز نیستی اینطوری هم هورمونات و سیستم بدنت بهم میریزه هم ممکنه نازایی بیاره

فقط بخاطر قرص اینجوری شدی دیگه اصلا استفاده نکن تا پریودیت درست بشه

خوب معلومه این بلا سرت میادکلا هورمون هارونابودمیکنه اینکارونکن

عزیزم زیاد مصرف کردیخیلی زیاد قرص اورژانسی سالی یبار باید خورد
خدا رحم کرده چیزیت نشده دیگه اینکارو نکن جلوگیری مطمعنی داشته باش جون خودتم بخطر ننداز خیلی کار خطرناک بوده

سلام عزیزم قرص اورژانسی در سال یه بار میتونی استفاده کنی اونم از اسمش پیداست فقط زمان اورژانسی،اینجوری هورمونای بدنتو به هم میریزی

وای چرا اینهمه استفاده کردی خطرناکه
بخاطرهمون قرص هاست هورمونات بهم ریخته است

خوردن قرص های اورژانسی اختلال هورمونی میاره