۴ پاسخ

عزیزم مایعات رو بلافاصله بعد غذا نخور بزار یکی دوساعت بعدش بخور چای و حتما کمرنگ بخور . ادویه جات و غذای تند هم نخور . سبزیجات و میوه زیاد بخور خیلی تاثییر داره

عزیزم شما کلا چای و نوشیدنیهای کافئین دار کلا قطع کن منم همینجورم .رفلاکس داری آب بین غذا وبعد غذا نخور غذای چرب.غذای آبکی.پیاز خام نخور به نظر من برو زیر نظر متخصص گوارش خودش بهت دارویی که بهت بسازه میده منم دقیقا مثل شماهستم پنتوپرازول خازجی دکتر بهم داده.پرهیزغذایی از دارو مهم تره

عزیزم اسید معدته میزنه بالا احساس میکنی تو گلوت چیزی هس ب دکتر بگو قرص میده

گلم سنجد شیر سیب رنده شده و اگه خواستی داروی لانسوپرازول ۱۵ بخور دکتر نوشته برای من این دارو رو