۴ پاسخ

آهن صبح بعد از صبحانه (اگر شیر خوردین 1 ساعت بعدش) ویتامین ها بعد از ناهار، اگر فولیک اسید دارین شب قبل از خواب چون یکم تهوع میاره

کلسیم و دی بعد از صبحانه یا نهار چرب خوب جذب میشه و آهن بعد شام بخوری

اهن بعد از شام ویتامین دی معمولا بعد از نهار و کلسیم عصرا وقتی کلسیم رو مصرف میکنید تا یکساعت بعد و قبلش چیز اهن دار نخورید

به من گفت اهن اخرشب بخور
کلسیم و دی بعدنهار.امگا۳ با نهار
مولتی بعد ازصبحانه