۶ پاسخ

نان سنگینه آپتامیل بهتره

مبارک باشه گلم. ان شالله تنش سلامت باشه و زیر سایه شما و پدرش باشه
عزیزم هر شیر خشکی که به بچه بسازه و خوب باهاش وزن بگیره خوبه. شیر خشک خوب یا بد نداریم باید ببینی چی به بچه میسازه

من پسرم سه ماهشه از ۲۰ روزگی شیر خشکی نان ۱ بهش دادم کمکی خداروشکر خوب بود من راضیم ازش

عزیزم حتما با مشورت پزشک که با توجه به خصوصیات فرزندتون نسخه میکنن .نان خیلی نزدیک به شیر مادر هست
اپتامیل هم خوبه
ولی حتما با مشورت پزشک تهیه کن چون ممکنه کودک شما ریفلاکس داشته باشه که نوعش فرق میکنه

منم مکمل نان ۱ میدم وزنگیریش خوبه

اره نان یک خیلی خوبه من خواهرم دکترش برای دوقلو هاش نان یک گفته بود بگیره