پوشک مولفیکس بهتره یا مای بی بی؟؟؟

۱۳ پاسخ

هردو خوبن مای بی بی کمتر پس میده درکل مولفیکس بهتر به پسرم ساخت ارزون تره

مای بی بی دخترم راحت ولی مولفیکس و حساسیت نشون داد

برای پسر مای بیبی
دختر مولفیکس

من فک میکنم مولفیکس نرم تره
به بدن پسر منم فولفیکس میسازه

بستگی ب بدن بچه داره
به دختر من مای بی بی میسازه
مولفیکس نمیسازه

مولفیکس بهتره من مای بی بی استفاده کردم نم میداد

من مای بی بی استفاده می کنم قدرت جذبش خیییلی ضعیفه مولفیکس امتحان نکردم

من مولفیکس گرفتم درسته نازکتره نسبت به مای بی بی ولی تنگه جای کشش رو پاش میمونه مای بی بی گرفتم بهتره

من هر دوتارو امتحان کردم به نظر من مولفیکس بهتره

من از موقعی ک ب دنیا اومده تا الان ک چهارونیم ماهشه فقط از مای بیبی و مولفیکس استفاده کردم میشه گف مای بیبی خیییییییییییلی بهتره نم پس نمیده بلندتره مولفیکسه مثلا اگه سایز ۰ مای بیبی استفاده میکنی باید یک مولفیکس استفاده کنی. دیگه جذبش بهتره قیمتشونم تقریبا یکیه

من كه از مولفيكس راضيم

دوتاشون خوبن. ولی باید ببینی کدومش ب بچه میسازه. بعضیا بهترین مارکم ک باشن باید چند روزی استفاده کنی ببینی با پوست بچه سازگار هست یا ن . حساسیت نداشته باشه. من مولفیکس استفاده میکنم تا الان ک خداروشکر مشکلی نداشتم خوب بوده.

شک نکن مولفیکس عزیزم من همش مدلفیکس استفاده میکنم