۶ پاسخ

بجای استامینفون یه قاشق بهش اب قند دکتر به من گفت خیلی تاثیر داشت تحمل بچرومیبره بالا کمتراذیت میشه

نه عزیزم نده بدش باید بدی که تب میکنه کمپرس سردوگرم باید انجام بدی

من ندادم بردم بهداشت واکسن رو زدن بعد اوردم خونه قطره استامینوفن دوبرابر وزن کودک دادم بهش.

من ۱ دی برای دخترم واکسن دوماهگی زدنم...بهداشت به ما گفت نباید سرخود به بچه استامینوفن داد یهو میرن تو حالت اغما...بعدش قطره میدن که تا ۲ روز یاید ۶ ساعتی یه بار اونم ۲ برابر وزنش بدی مثلا اگر ۴ کیلو هست ۸ قطره باید بدی

اگ وزنشو میدونی دوبرابر وزنش بده اگ نه ک ندیم میشه چون ی لحظه اس😁😁تموم میشه زود

بله نیم ساعت یایه ربع قبل باید به اندازه وزنش دوبرابرش استا بدی