۵ پاسخ

وقتی دلت نمیاد شیر ندی پس نباید توقع هم داشته باشی غذا بخوره😐😐
خودت باید کم کم فاصله شیر خوردناشو بیشتر کنی در کل روز باید ۴_۵باز شیر بخورن شبم که کلا نباید بدی تو خواب وگرنه شکمش فقط با اون پر میشه دیگه جایی واسه غذا نمیمونه شیرم که بعد یک‌سالگی دیگه وزن دهی ندارن باید غذا بخورند

این وابستگی عاطفی بیشتر به نظرم
دخترمن بدغذا نیست
اما بازم وابسته ام

جایی بریم که بچه ها دورش باشن
چندساعت هم شده شیر نخواد

آخه میگین سیر نمیشه انواع غذاها و درس میکنم نمیخوره اسرار به شیر خوردن داره غذا رو پس میزنه میاد سراغم میگه شیر بده

خب سیر نمیشه که مدام طلب شیر میکنه. انواع غذاها براش درست کن. شکمش سیر بشه شیر کمتر میخوره

شير خشكو امتحان كرديد شايد بتونيد اينجوري وابستگي رو كمتر كنيد