۳ پاسخ

من قرص امپرازول میدم البته چون ماه سوم شدیدتر شد دکتر بهش فاموتیدین هم تجویز کرد
حتما آروقشو بگیر
تشک شیب دار آنتی رفلاکس هم خیلی خوبه

سلام عزیزم من هم پسرم رفلاکس داره. مواردی که برای من مفید بود:
۱.استفاده از تخت شیب ۳۰ درجه
۲.بلافاصله بچه رو بعد شیر دادن دراز نکنین و علاوه بر آروغ گرفتن چند دقیقه ای روی شونه هاتون نگه دارین
۳. گریمیکچر و قطره کولیک ایز قبل از شروع گریه هاش بدین موثره اما بعدش تاثیر نداره
۴.چای و قهوه.شکلات.انار.موز.انبه.خیار.گوجه فرنگی.مرکبات.لبنیات.آجیل.حبوبات نخورین
۵.میوه من فقط آب هویج میخورم هم برای شیر خوبه هم بچه اذیت نیس

سلام عزیزم.اول از همه کلن پرتیین گاوی از غذات حذف میکنی.مغزیجات حساسیت زاست نخور.گوجه بادمجان و مرکبات و موز نخور.بعد از شیر دهی نوزادتو حداقل بیست دقیقع عمودی بگیر بغل و بعد شیب دار بزار تو گهوارش ک سر سینه اش بلندتر باشع از شکمش.و اگه کریر داری بعد از شیر دهی به صورت شیب دار بزار تو کریر.و اگع خیلی رفلکس شدیدع باید شیر خشکarب بچت بدی