۲۱ پاسخ

اینم گل من یه ساله ازدست بچه گزاشتم‌بالای کمد خیلی پرخاک شده

چقد دلم سوخت اینا رو دیدم. شوهره من تو اوج قسط دادن بود. هیچی برام نیاورد... اخ... قلبم.... 😜

شوهرم هیچی، یه بسته شکلات آورده بود روز اول، بعد یه جعبه شیرینی گرفته برده بود خونه بابام البته شیرینی شناسنامه بود، که داداشم و بابام و شوهرم همشو خورده بودن چهارتاش مونده بود گل هم بابام برام گرفته بود فداش بشم

خوشبحالتون 😊
چس م نیاورد چ برسه گل و کادو توف توش😔

زاییدم چسشم نیورد تازه زنگ زده اگه زاییدی برم بخوابم دیگه

من خونه نیستم☹
یه طبیعی هم داشتم که خشک شد انداختم دور
یه انگشترم برام خرید که فروختیم😁

هیچییییییی نخرید پولم داش

آخی من که گل خشک شد نمیشدم نگه داشته

شوهر من اینقد هول بود زودتر بچه رو ببینه دو روز کامل تو بیمارستان خوابید وقتی خواست بیار دنبالمدست خالی اومد خواهرشوهرم نذاشت بچه رو ببینه تا کادو و گل نیاورد😃

من شوهرم برا بچه اولم هیچی نخرید😂 بیچاره درکش کردم که چقدددد استرس داشت ۲۰ ساعت با من تو بیمارستان بود. ولی واسه این دخترم یه سبد گل خوشگل طبیعی آورد که بعد از یه هفته خشک شد انداختم سبدش هم تو انباری😂😂😂😂

اینم گلی ک شوهرم روز ب دنیا اومدن رایان اورد با یه انگشتر خریده بودقربونش برم😘😘😘

من اينو برام خريد ولى بهش قر زدم گفتم زشته☹️☹️

متاسفانه چون پول زایمانم پنج تومن شد دیگه شوهرم فقط اونو جور کرد شیرینی وگل نتونست بگیره

الان یادم افتاد😐شوهر من گل نگرفت اصلا چرا😄

این گللل من طبیعی بود فقط عکسش موندع برام🙄🙄

واسه من ارکیده طبیعی بود خشک شد انداختم دور ندارمش متاسفانه

بیمارستان بهمون گفته بودن گل برای بچه الرژی میاره کسی گل نیاره

مبارکتون باشه قشنگ و زیبا

اینو همسرجان گرفت برام

مال من طبیعی بود ،،،کادو اصلیش گردنبند طلا بود که اونو نگه داشتم😜

نداشتم گل🤭.