۱۲ پاسخ

برای من تو ۲۹ هفته ۱۵۰۰ بود
خوبه که
۳۲ هفته که سونو وزن رفتم دو و خورده ای بود

این ببین شاید حالت خوب بشه اونی که نوشته ۳۴ هفته بازدارم

کم نیس نرماله
من هفته ۲۹ وزن نینیم ۱۳۰۰ بود

اصلش وزن بچه رو تو ٣٢ هفته ميگيرن ولي بنظر من سعي كن تقويتي بخوري غذاهايي كه خيلي فايده نداره نخور
ولي بنظر من قطره ي تقويتي و اينا نخور الكي بچه درصورتي كه خودت غذاهات تقويتي باشه وزن ميگيره اين قطره ها الكي وزن ميده به بچه

کی گفته وزنش کمه 🙄🙄

من ۳۰ هفته رفتم گفت ۱۵۰۰ بود .دکترم گفت خیلی خوبه.
دیروزم رفتم سونو گفت ۳۴ هفته ام ۲۳۰۰ کیلو
شده .دکترم میگه خیلی خوبه نگران وزنش نباش

وزنش خوبه ۳۰ هفته ۲کیلو نیس شاید منظور دکتر رشدش بود اندازه دور سر و دور ران چیزای دیگه بوده

باید الان نزدیک ب۱۴۰۰ باشه وزنش خوبه ک
۲ کیلو ک زیاده

هنوز تا ماه اخر وقت داری بچه یهو زیاد میشه ون هفته اخرو نگران نباش

ن کی میگه وزنش کمه
من ۳۲هفتم امروزرفتم گفت۱۸۰۰وزنش وخوبه

چرت میگه تو اینترنت سرچ کن نوشته چقدره بعد همه بچه ها به نظر من تو یه وزن نیستن و ماه آخر ماه وزن گیری هست

من ۳۰هفته ۱۴۰۰گرم بود الان ۳۵هفته شده ۲۷۰۰نگران نباش