۵ پاسخ

سلام عزیزم. میگن که اگه توی خواب دهنش باشه عادت میکنه که حتما سینه توی دهنش باشه و مادر اذیت میشه.
ولی بچه ی من توی خواب یکم میمکه و بعدش میندازه بیرون.
نگران نباش چیزی نمیشع. فقط سعی کن در طول روز بیش از حد پستونک نخوره چون شیر خوردنش رو تحت تاثیر قرار میده.
گاهی بچه ها به نوک پستونک عادت میکنن و نوک سینه ی مادررو ول میکنن.
سایز پستونکتم چک کن ک از نوک سینه ی خودت بزرگتر نباشه زیاد.
سایز0بگیر.

من در میارم میترسم مک بزنه برای شیر بیدار نشه

من از همون اول به پستونک عادتش دادم و بعد اینکه شیر میخوره پستونکو میزارم دهنش بعضی وقتا تا صب تو دهنشه فک نکنم مشکلی باشه

آخیییی 😍 خب دوست داره نی نی چیکارش داری؟ تو حلقشون که نمیره چیزی بشه . بذار کیفشو کنه نی نی😘

منم پسر بعضی وقتها با پستونک میخوابه بعد وسط خواب خودش ول میکنه.بچه اولمم شدید پستونکی بود مشکلی هم پیش نیومد.فقط ارتودنسی بی بی لند استفاده میکردم