۹ پاسخ

سلام طبیعی عزیزم پسر منم اونطور دکترش گفت طبیعی

من شنیدم کمرشون که سرما بخوره پی پیشون سبز میشه

شایدخودتون سبزیجات یاماده غذایی حاوی آهن خوردین از زرد تاقهوه ای طبیعیه نگران نشین اگرمشکلی نداره

سلام سرما خورده باید مراقبش باشی گرم نگهش دار

یا پهلوهاش سرماخورده و یا شیر کم چرب خورده وقتی تازمانی که یک سینه رو تموم نکرده عوض میکنی شیر پرچربی بهش نمیرسه بادوم بخور پهلوشم ببند ایشالله خوب میشه

سلام اون گوش درد داشته خداروشکر برطرف شده ک رنگ مدفوعش سبزه اشکال نداره

عزیزم باگوشش دردمیکنع یاشکمش یاهم یع کوچولوسرماخورده بخاطراینامدفوع سبزرنگ میشع🥰

سلام عزیزم پسرم وقتی اینجور میشه پهلوهاشو میبندم درست میشه.میگن پهلو ها یخ میکنه مدفوع سبز میشه

عزیزم پهلوهاش سرماخورده یکم روغن بزن ولباس گرم بپوشون جاش گرم بشه خوب میشه