۶ پاسخ

چایی نبات بخور
وگرم نگه دار من اینجوری میشدم اینکارو میکردم اکی بود

من سوزش معده داشتم دکتربهم پنتوپرازول ۴۰داد..ک تاثیرداشت...ولی درموردفاموتیدین توبارداری نمیدونم

دکتر من بهم فاموتیدین داد خیلی تاثیرنداشت ولی خوردمش من زنجبیل دم کردم چندروز خوردم
سس ونوشابه و فلقل ایناهم نخوردم دیگ

پنتوپرازول صبح ناشتا بخور
آب رو آتیش

زنجبیل و عرق نعنا هر دو تشدیدش میکنن،گوجه و نوشیدنی های گازدار و کافئین دار هم همینطور،ماست بخور،بستنی،شیرگرم با عسل

دکترم به من فاموتیدین ۴۰ داد گف بعد غذا بخورم .ادامس نعنایی هم خوبه برا سوزش سر دل .بعدم ببینین ب چ غذاهایی حساسیت نشون میدین اونارو استفاده نکنید .بعد غذا و در حین غذا اب و مایعات نخورین و دراز نکشین تا یساعت