۹ پاسخ

نگران مباش خداروشكر كه ندارى.

عزیزم همه که بارداری هاشون مثل هم نیست همه بارداری ها هم مثل نیست نگران نباش

بچه اولت چی بود...ویار داشتی

نه چه ربطی داره عزیز

برو خداروشکر کن که حالت خوبه😁
جزء خوش شانس هایی

عزیزم نگران نباش هر بچه یه علائمی داره منم همینطورم خیالت راحت تازه خدارو شکر کن خداکنه تا اخر همینجور بمونی گلم انشاالله صحيح و سالم به دنیا بیاری😘

سلام. نگران نباش عزیزم. من بچه اولم هست و من هم تاحالا حالت تهوع و ویار نداشتم دکتر گفت طبیعیه و خوبم هست.
دکتر طب سنتی هم پرسیدم گفت مادرایی که تغذیه بهتری قبل بارداری داشتن در بارداری تهوع نمیگیرن

منم مثه شمام.تنها چیزی که هست تکرر ادرار دارم.همین

سلام عزیزم منم اصلا حالت تهوع ندارم حتی بوی غذاهم اذیت نمیکنه نگران نباش علایم بارداری متفاوته