۹ پاسخ

ساعت خواب نی نی به ساعت امریکا کوک شده 😂

دقیقا پسر منم همینه.
شبا یه تکونایی میخوره که باید جامو عوض کنم تا آروم بشه بتونم بخوابم.
ولی الان از صبح بیدار شدم خودمو دارم میکشم انقد چیز میز خوردم ولی دریغ از یه تکون کوچیک که پاشم به کارام برسم✋🙃

دختر منم همینه شب ها و صبح زود ک بیدار میشم گشنمه بیشتر تکون میخوره
من حس میکنم تو روز که غذا میخورم معده م پر میشه جاش تنگ میشه

بدنیا که بیاد شبا بیداری صبح ها باید بخوابی .منم نینیم شب کلا بیداره میخوابم می‌خوابه ولی خداروشکر صبح ها پا میشم هنوز خوابه.ولی دختر اولم اینطوری نبود می‌خوابیدم میخوابید .چشمامو باز میکردم اونم بیدار می‌شد بدنیا که اومد مکافاتی داشتم انگار یه سیم داشت به من وصل بود نمیزاشت به کارام برسم

جنین تو رحم مادر روز بخاطر اینکه ماه راه میریم وحرکت داریم حرکاتمون براش حالت گهواره ای داره و خابش میبره بخاطر همین شب حرکاتشون زیاده.فقط استرس نداشته باش و به راحت ترین شکل ممکن دراز بکش به پهلو ام ک میخوابی پشت کمرت متکا بزار یکم تکیه تو بدی بهش یا روی مبل پشتت چیزی بزار ک کمرت زیاد صاف نباشه مث حالت سُرسُره اینجوری جاش راحتتر میشه بیشترتکون میخوره

خودت میگی دیگه شبابیداره روزاخواب😁

عزیزم دقیقا منم همینطوریم.اتفاقا همین دیشب تا ساعت ۴ من نخوابیدم اونم وول میخورد.الان بزور دوتا تکون خورده.نگران نباش همینکه ساعاتی در روز فعالیتشون خوبه کافیه.بعداز نهار و بعداز شام چکش کن

عین نی نی منه که😑😑😑😑😑
فکرکنم نی نی ها اون تو احساس میکنن که تو امریکا زندگی میکنیم

بچت شب کاره😂خودتو اماده کن ب دنیا اومد شب کارید جفتتون