۹ پاسخ

دختر منم اینجوریع رفلاکس داره دکتر قطره داد بهش ، یکیم که دیروز بازم بردمش گف طبیعیه چون دماغش کیپ میشه واسه همون قطره بیننی داد که هر ۶ ساعت قبل شیر خوردن بندازم دماغش ..

سلام پسر منم همینجوری بود دکتر بردم گفتند تا ۶ ماهگی همینجوریه فقط از اسپری سدیم کلرید استفاده کن. بعد از ۶ ماه اگه خوب نشد یه کپسول میدند که تا ۱ سالگی کاملا خوب میشه. پسر منم الان ۷ ماه و ۲۰ روزشه خیلی بهتر شده

عزیز پسرمنم اینطوری بود دکتر معروفی بردمش گفت شیر تو سینشون میمونه طبیعیه

پسر منم اینجوری بود هنوزم هست رفلاکس داره
ببرش پیش دکتر خوب حتما

احتمالا رفلاکس داره ببر دکتر دارو مناسب بده خوب میشه

سلام پسر منم همیطوره منم نمیدونم چکار کنم مشکلی داره یا نه

سلام عزیزم
کاملا طبیعیه
برای تکامل ریه هاشونه
پسر منم اینطوری بود
الان ۷ ماهش شده
و کاملا خدا رو شکر خوب شده

نگران نباش عزیزم شیره چون خیلی کوچیکه نمیتونه براحتی بده پایین صدای خس خس میده و اینکه یه رفلاکسه همین

و اینکه خس خس با خُرخُر اشتباه گرفته نشه حتما ببر پیش دکتر متخصص آلرژی. تا اول مشخص بشه کدومه. منم احساس میکردم خس خس هست ولی اشتباه میکردم. اگه روی سینه اش دست میذاری حس میکنی داره صدا میده اون خُرخُر هست نه خس خس.