۹ پاسخ

عزیزم پسر منم زردی داشت زردی از مدفوع نمی فهمند مدفوع زرده پس چه رنگی باید باشه سفید زردی از سفیدی چشم بچه می فهمند و سر زانو هاش

مدفوع بچه زرده طبیعیه ٫اما مراقب زردیش باش از رو پیشونی و نوک بینی و قفسه سینه یکم فشار بده دستتو بردار ببین زرده یا نه چشماشم نگاه کن چون زردی اگ بره پایین بازم ممکنه برگرده تا ۲۰ روزگی مهمه ک کنترل بشه

واسه کم شدن استرست و خیال راحتی خودا بهتره دمای اتاقش رو روی ۲۴ نگه داری و نی نی رو زیاد نپوشون. گرما باعث تشدید زردی میشه حواستو جمع کن
خودت هم گرمی و اینا زیاد نخور. مراقبت کن عزیزم چون زردی تا ۶۰ روز ممکنه برگرده باز
دمای اتاقش رو دقت کنی حله

رنگ زرد که خوبه مشکلی نداره

مدفوع بچه کلا زرده

مدفوع بچه مگه باید چه رنگی باشه؟مدفوع پسر من از سه روزگی زرده

مدفوع نوزاد اوایل تیرست بعد زرد میشه

نه عزیزم رنگش طبیعیه ربطی به زردی نداره

روزهای اول زرد هست نگران نباش عزیزم مرتب شیر بهش بده و با عرقیات بشورش زود میاد پایین