۷ پاسخ

نوزاد ۱۶ الی ۱۷ ساعت طی شبانه روز باید بخوابه حالا خودتون خوابشو تنظیم کنید که شبا بخوابه خودسرانه هم هیچی بهش ندین قرار نیست کلا شبانه روز خواب باشه

خوب اگه میخواستی همش خواب باشه برا چی به دنیاش اوردی

ن نده ضرر داره بچه تادوسه ماه اینجوری هس بچه منم اینجوری بود خیلی شبا گریه میکرد

به رختخوابش یخورده گلاب بزن . بعد ۴۹ روز تغییر میکنه

بدون مشورت دکتر آب نباید به نوزاد بدید چه برسه به قطره آرامبخش

تازه باید هردوساعت خودت بیدارش کنی شیر بدی قندش افت نکنه خطرناکه

یاخداااا قطره ارام بخش چیه دگ .توروخدا خوددرماتی نکنید واسه نوزاد