۷ پاسخ

پسر برادر من 8 ماهشه و هیچ حرکتی نمیکنه فقط میشینه بردنش برای مطمئن شدن دکتر، دکترم گفت بعضی بچه ها هیچ حرکتی نمیکنن یهو راه میوفتن و نگران نباشین

عزیزم این دیگران دهنشون بسته نمیشه بعضی بچه ها همینطورن چهاردست و پا نمیرن ولی یهو پا میشن را میرن ک میگن اینطور بچه ها از لحاظ هوش ریاضی قوی ترن امیدوارم بچه ای شما هم جزو این دسته باشه

سلام آره دختر من هم همین طور نگرانی خودمون کنه حرفای دیگران روش میاد پسرم ۹ماه راه افتاد ولی این نمیدونم کلی هم آب قلم میدم 😔😔😔

دختر منم ده ماهش تموم ولی چهار دست و پا نمیره نگرانی نداره اطرافیان بیکارن واسه حرف زدن

سلام عزیزم دختر من ۱۱ ماهگی تازه سینه خیز رفت یه هفته بعدش هم شروع کرد به چهار دست و پا. اصلا به حرف دیگران اهمیت نده

یه وسیله ای ک دوس داره رو روبروش با فاصله زیاذ برار خودتم برو روبروش بشین بزارش ب شکم تشویقش کن بیاد اونو بگیره کم کم خودشو میکشه میاد جلو

بچه منم خیلی دیر حرکت کرد نگران نباش اگه خیلی اذیت میشی ببرش دکتر