بچه ها راست میگن جفت خلفی بچه پسره؟

۱۲ پاسخ

برا من سر دخترم قدامی بود ولی این یکی نی نیم خلفیه و پسره

میشه خلفی و قدامی توضیح بدین

به این حرفا توجهی نکنید به نظرم،من جفتم خلفی هستش فرزندم دختر

عزیزم تو مقالات علمی معتبر اومده که بالای ۶۷ درصد کسایی که جفتشون خلفی بوده جنینشون پسر بوده.
اما خب خیلی از کسایی رو که باردار بودن و جفتشون قدامی بوده میشناسم که بچشون پسر بوده.
احتمالات هستش دیگه مثل ضربان قلب بالا که دختره و پایین که احتمال بالا پسره

جفت من قدامی و بچم پسره

من جفتم خلفی و نی نی دختره

من خودم و دونفر از آشناهامون جفتمون قدامیع وهرسه پسر

ربطی نداره عزیزم. من جفتم قدامیه و نی نیم پسره

نه مگه شما سیم آباژور توی اتاق خوابو به دیوار هال میبرید میزنید آباژور تبدیل به تلویزیون میشه،،؟؟؟.
بچه هم دو شاخش که نافه به هر دیواری که اسمش جفته وصل شه تغییر جنسیت نمیده که

نمیدونم والا ولی من پسرم خلفی بود
فک کنم دخترمم قدامی

ن برا من خلفی نیس ولی پسره

جفت خلفی چی هست