۴ پاسخ

نه عزیزم ولی زیاد دادن استا باعث میشه بعد برای تب یا درد کمتر اثر کنه سعی کن دندونی دندونی یخی بدی یا ژل بمالی و با مسواکس مایاژ بدی

من دقیقادیشب دخترم دندونش به شدت ورم کرده بودم من یکم ژل باریج زدم رولثش بعدمادرم گفت کل موهاشوباروغن نارگیل مرطوب کن وقتی خوابیدکف دستش باکف پاشم چرب کن دخترم راحت تاصبح خوابیدامروزم دندونش نوک زد بسلامتی

عزیز موقع خواب شربت پروفن با انگشتت بمال به لثه هاش

سلام عزیزم بهتره چند قطره بدی و اگه پستونک میخوره بزاری تو فریزر چند دقیقه بمونه بعد بدی بخوره