۶ پاسخ

من بخور گذاشتم خیلی بهتر شد

بخاطر خشکی هواس، یه دستگاه بخور بذارین شبا کار کنه

دختر منم همینطوره ...بیشتر ب خاطر خشکی اتاقه چون وسایل گرمایشی استفاده میشه رطوبت اتاق کم میشه و بینی بچه ها خشک میشه ...قطره بریز

پسر منم همینجوریه اسپری بینی دکوسالین بگیر هر ۴ ساعت وایه هر سوراخ بینی یه بار بزن

نگران نباش همه بچه هاایمطورن قطره بینی براش بزن بادستمال کاغذی درش بیار

دختر منم ایتجوریه.من براش قطره میریزم و با پوار تمیزش میکنم راحت نفس میکشه.فکر میکنم تو خواب شیر میره تو دماغشون یا شایدم الرژی باشه