۸ پاسخ

سلام
منم پسرم كمي زردي داشت،بهش قطره بيلي ناستر دادم ك عصاره شير خشته، خودمم شير خشت دم ميكردم ميخوردم،انار شيرين ميخوردم ،دوتا دونه هم اب شو با قاشق دادم پسرم . ان شالله ك خوب ميشه نگران نباشيد

به دکترش بگو اینا رو بهش دادی چون دکتر پسر من گفت به هیچ عنوان نده بخصوص شیر خشت باعث میشه بچه بستری شه
فقط شیر خشک داد گفت بده دفعش رفت بالا کلا زردیش رفت بدون دارو و بستری

تندتندشیربده تادستشویی کنه دکترم که حتماباید ببری

پاهاشو با کاسنی بشور

به بچه یه قاشق مربا خوری اب انار شیرن بده

عزیزم اینقدر شلوغش نکن زردی بچه من ۱۸ بود گذاشتمش تو دستگاه به ۲۴ ساعت نکشید اومد زیر ۱۰ کلی خوشحال بودم زردی نوزاد شما که خوبه فقط خودت شیر خشت بخور زود به زود هم بهش شیر بده تند تن مطبوع و ادرار داشته باشه خیال خودتم راحت میشه

زیر ده خوبه دیگه.میاد پایین

چطور به بچه ۱۵ روزه لیمو شیرین میدین آخه دکتر رو گذاشتن واسه همین روزا ببین عزیزم گوش ب حرف کسی نکن معده بچه رو داغون نکن.خودت بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد .من یبار مطب دکتر بودم منشی دکتره تعریف کرد گف به بچه ۱ ماهه لیمو شیرین دادن که زردیش بره پایین خوب که نشد هیچ بچه راهی بیمارستان شد .ببرش دکتر بگو پودر زردی بهت بدن با آب مخلوط میکنی میدی به بچه خوب میشه منم بچه اولم زردی داشت اینجوری خوب شد