۵ پاسخ

از اول نباید شیر خشک میدادی،شیر مادر به اون خوبی نمیدونم چرا شیر خشک میدین به بچه هاتون،سعی کن شیر خودتو بدی اگه هم نشد دیگه نشده دیگه ناراحت نباش

ن بابانمیشه نترس ولی رابط سینه بخرعین سرپستونکه ب سینت میچسبونی اونوقت شیرخودت میره دهنش فک میکنه شیشس

سلام عزیزم مطمئن باش نسبت به بچه های دیگه یکم بیشتر مریض میشه اما با قطره چکان یا سرنگ مخصوص دارو میدادی که عادت به سر شیشه نکنه یا اینکه شیر خودت هم بدوش تو شیشه بده بهش اگه خشک نشده

نگران نباش شیرخشک ویتامین‌هایی داره که شیر مادر نداره مثل k. این همه بچه شیرخشکی کدومشون ضعیفتره.

دخترمنم نمیگرفت از داروخانه یه چیزی هست بهش میگن رابط میزاری روی سینه یکم با زور ولی میگیره سینه رو اون جوری بهش میدم من روز اول کلا با اون دادم یکم اذیت کرد وقتی ب اون عادت کرد اول با رابط بد هواسشو پر میکردم رابطو بر میداشتم سینمو میزارم دهنش