۴ پاسخ

گیاه رازیانه دم کن و روزی۳ بار بخور شیر تو زیاد میکنه غذاهایی مث ابگوشت ک هم ابکی و هم قویه شیرتو زیاد میکنه میدونید قطره شیرافزا هم از دارو خانه تهیه کنید خوبه و اینکه تا میدونید اب و چای میل کنید شیرتون زیاد میشه

منم شیرم اوایل کم بود بهم گفتن شیر خشک دادم باعث شد دیگه دخترم شیرخودمو نخوره و عادت کرده ب شیر خشک بهتره تلاش کنید برای افزایش شیر خودتون اشتباهه شیرخشک بعنوان کمکی دادن

خب مارک شیرخشک رو عوض کن عزیزم.اول ببین مشکلش چیه شیشه دوست نداره یا شیر
با قاشق یاقطره چکون بهش بده ببین میخوره؟
سر شیشه ی ارتودنسی بخر

با قطره چکون امتحان کن