۷ پاسخ

سلام عزیزم کاملا طبیعیه مخصوصا برای بچه اول منم همش از خونه فراری هستم از مادرم دورم انگار تو خونه بودن با یه بچه کوچیک خیلی سخته.مخصوصا که بچه هم غرغرو باشه دیگه بدتر.به خودت سخت نگیر بشین یه لیست از کارایی که قبل از بچه انجام میدادی و الان نمیتونی انجام بدی رو بنویس حتی چیزای خیلی ساده مثل چای خوردن با آرامش یا حتی دوش گرفتن و سعی کن با همسرت در میون بذاری و هرچندتاشو که میتونی انجام بدی بخاطر سرمای هوا و کرونا همه چیز بدتر شده اما سعی کن شده با ماشین بری بیرون یه دوری بزنی.انشالله تا عید همه چیز بهتر میشه هم بچه بزرگتر میشه هم هوا بهتر میشه میتونی یکم بیرون بری با بچه دلت باز بشه.به این فکر کن که این دوران گذراست بخش عمده این حس و حال بخاطر ازدست دادن استقلال خودمونه و اینکه دایما مسیولیت یه موجود ناتوان به گردنمونه یکم که بزرگتر بشه همه چیز بهتر میشه و انشالله لذتشو می‌بریم

سلام منم همینطوریم...چون قبلا هم ۲شیفت سرکار بودم و به کارمم خیلی علاقه دارم الان خونه نشین شدم و تنهام خیلی حس بدی دارم....بعضی اوقات یدفعه میزنم زیر گریه،کرونا هم باعث شده با هیشکی رفت و آمد نکنیم خیلی بدترش کرده

دقیقا منم مثل توعم.. مامانم ی چن روز پیشم بود و رف خیلی دلم میخاد از خونه برم بیرون دلم ی سفر میخاد باورت میشه الان ی هفتس ک پامو اصن بیرون از خونه نذاشتم دارم دیوونه میشم😔

سلام منم اینجوریم با اینکه خونمون شلوقه دوتا بچه ی شیطون دیگه داره مال زایمانه طبیعیه

دقیقااااا وضع من... الان ۴ماه شده
تنها راهی که میرم از اتاق خواب به سالن ،از سالن ب آشپزخونه ، شوهرم شیفتی کارش من بیشتر تنهام تو خونه با بچه

اخ منم دارم دیونه میشم
دوس دارم هرجایی باشم غیر خونمون😪

منم همینطورم از خونمون بدم میاد دوست دارم ی جایی غیر از خونون