۴ پاسخ

سلام عزیزم، وقتی ساک داخل رحم دیده و گفته 10 روز دیگه بیا واسه قلبش یعنی خارج از رحم نیست، چون خیلی زود رفتی سونوگرافی اینجوری گفتن، اولین سونوگرافی 8 هفته باید رفت که نخوای استرس بکشی

چرامنفی فکرمیکنی؟؟
وقتی ساک حاملکی تشکیل شده یعنی خارج ازرحم نیست.خداروشکر.
به چیزای خوب فکرکنید لطفا.

سلام عزیزم منم مثل شما رفتم گفت فقط ساک بارداریه دکتر سنو گفت دوهفته دیگه بیای صدای قلبش رو میشنوی سنو رو بردم پیش دکتر انچنان ایترسی بهم داد که نگو گفت به کسی نگو بارداری احتمال سقد بچه ۷۰ درصده معلوم نیست قلبش تشکیل بشع خدا میدونه داخل این دوهفته فقط خون گریه نکردم دوهفته بعد رفتم سنو صدای قلبش رو شنیدم جریان رو برای دکتر سنو گفتم گفت فورا دکترت رو عوض کن اگه چیزی بلد بود این همه استرس بهت نمیداد
پس تو هم نگران نباش و بدون که ۸ هفته بری همه چیز اوکی یه انشالله و با دل خوش برمیگردی

شلام عزیزم منم مثل شما بودم اصلا نگران نباش منم دوهفته بعد رفتم دیده شد خداروشکر . اصلا نگران نباش