۴ پاسخ

عزیزم منم دقیقا پایین شکمم ضربه هاشو حس میکنم . پریروز هم سونو دادم گفت سفالیک هست اما موندم چرا ضربه هاش پایینه. برای منم انقدر پایین ضربه میزنه فکر میکنم داره میاد بیرون.

سلام‌.مال منم همینه احساس میکنم خیلی پایین اومده

سلام گلی .اره هفته سی یک و دو می چرخه بالا میزنه پایین میزنه. اگر دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش

گلم طبیعیه نگران نباش من الان هفته سی وسه هستم هنوز دارم پایین حسش میکنم احتمالا بچه بریچه من گاهی اوقات فکر میکنم داخل واژنم حس میکنم نگران نباش