۹ پاسخ

سلام خانومی
دلپیچه داره؟
گرمیچر بهش بدی ۲, ۳ بار در روز بعد شیر خوردنش خیلی بهش کمک میکنه
دیگه از این به بعد تا صداش دراومد بغل نکن یه کم دمر بذارید رو بالش پا بگیرید و... نذارید عادت کنه وگرنه تا ۲سالگی باید حتما بغلش کنید همش خودتون اذیت میشید
از ۲ ماهگی به بعد بهتر میشن معمولا

سلام دقیقا دخترمنم بغلی شده میخوابه میذارمش زمین بیدارمیشه

بچه منم همینه یسره منو همسرم با دستامون بالا پایینش میکنیم تا اروم بشه
لالایی خوندن و حرف زدن باهاش باعث میشه کم کم خوابش بگیره

سلام پسر منم بشدت بغلی شده انقد کمر درد میشم خدا میدونه فقط میخام پنج دقه اروم باشه یکم درازبکشم دردم کم شه

عزیزم از ۲ ماهگی خیلی خیلی بهتر میشن. پسر من الان ۱۲_۱ میخابه ۷-۸ صبح بیدار ه. البته هر ۲ ساعت پا میشه برای شیر.ولس تنظیم شده. اگر کولیک نداشته باشه ۲ ماهگی ب بعد راحت میشی

نوزادعزیزم احتیاج به توجه داره امنیت.بغلم مادربهترین امنیته واسش وکمترمیشه ولی بایدصبرداشت واسه خوابیدنشون

سلام فک کنم تا پنج شش ماهگی دیگه خودشون میخوابن حالا هم بستگی به بچه داره

مال من ک تا ۷ صب بیداره تو بغلم

وای مشکلی منو همه ماما دارن دختر منم بغلی شده از طرف شب خابه ولی از طرف روز همش توبغلم