۱۱ پاسخ

روغن گیلیسیربن بی ضرر ترین داروی دنیا با سورنگ کوچیک بگیر بزن بهش

عزیزم تا ۱۰ روز عیبی نداره

سلام. عادی عزیزم نگران نباش

سلام
تا ۵ روز اشکال نداره یه دوستی نوشته ۱۰روز!!!
امشب خودت یه قاشق روغن زیتون بخور شیرتو بده بخوره اگه تا فردا غروب مدفوع نکرد یکم روغن زیتون به مقعدش بمال اگه تا فردا ظهرش خبری نشد چندتا قطره بریز تو شیرش اینو دکتر به من گفته

روشکمشو وپاهاشو روغن زیتون بمالید پاهاشو ببرید توشکمش روده هاش نرم میشن مدفوع میکنه

ترنجبین بده دلش ماساج بده البته تا 10روز طبیعیه اگه دستشویی نکرد ببرش دکتر

باروغن زیتون شکمشو جهت عقربه های ساعت ماساژ بدید

اگه تا یه هفته مدفوع نکنه ضرری نداره نترس اگه شیر خودتو می خوره خودت خیلی برنج و موز و این چیزا نخور بجاش ابگوشت بخورشیر بخور

عادیه عزیزم تا یک هفته بیشتر شد ببرش دکتر یا یکم بهش ترنجبین بده

سلام دختر منم ۲ ماهشه الان یروز و نصفیه شکمش کار نمیکنه دارم دق میکنم هرچی ماساژش میدم فایده ندارم طفلک بچم هی زور میزنه گریه میکنه😔

تا ۱۰ روز طبیعیه