۳ پاسخ

ترشح مایل ب زرد رنگ احتمالاعفونت گرفتی بایددراین موردبادکترت حرف بزنی ک اونم برات آزمایش ادرارمینویسه
توی رابطه هم احتمالابخاطرتحمل دردی ک موقع رابطه داری اجازه نمیده ک ب ارگاسم برسی

من ک از ترسم رابطه دخول ندادیم چن وقته بعدم میترسیدم ارگاسم بشم میگن دهانه رحم باز میشه ‌.دیگه اخرا کلا ترشح بیشتر میشخ.حالا من برعکس بیشتر خارش دارم ترشح ندارم. دکترم ژل شستشو داد

نزدیکی میکنی من که ازاول بارداری نزدیکی نکردیم میترسم چیزی بشه😐