۵ پاسخ

سلام.پسر منم همین مشکل رو داشت.هر روز نوک آلتش رو به پایین بکشید و تمیزش کنید و با پماد تتراسایکلین چربش کنید(حتما این کارو انجام بدین).با کوچکترین غفلتی دوباره میچسبه،پس فعلا نیاز به مراقبت همیشگی داره.

منم دو روزه دیدم دورش قرمز شده .نچسبیده ولی درد می‌کنه .تند تند میشورم .پماد میزنم .خوب نشه میبرم دکتر

ماشالاخوشگل پسر😍😍😍

من‌پریسب بردم دکتر دقیقا همین مشکل بود گفت من باز کنم الان دردش میاد ببرین خونه با اب گرم خیس بدین نرم میشه خودتون فشار بدین باز کنین.ما امروز نیم ساعت توی وان نشوندمش بعد کم کم بازش کردیم. چند بار پشت هم این کارو میکنم تا کامل باز بشه

خدا براتون حفظش کنه عزیزم ماشالله نازه .زنگ بزنین از دکترش بپرسین