۳ پاسخ

سلام.ببین مهم دورسرشه بچه سرش ازلگنت ردبشه فرت میپره بیرون عین ژله...

سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باش وزنش هم خیلی خوبه من پسرم توی ۴۱ هفته طبیعی بدنیا اومد وزنش ۲۹۰۰ بود تازه زردی داشت که رفت زیر دستگاه وزنش شد ۲۷۰۰ که کم کم با شیر خودم وزنشرفت بالا و توی چهل روزگی همه چیش عالی بود .از ۲۲۰۰ به بالا همچی خوبه بعد بدنیا اومدن بچه وزن میگیره .فقط انرژی مثبت به خودت بده و به صورت بچت فکر کن اصلا استرس الکی نداشته باش .

عزیزدلم وزنش ک خوب برات زده
من امروزک۳۵هفته و۲روزرفتم طبق سونوم برام زده۲۵۷۱
وزنش اتفاقا عالیه ماشالله
تاآخرین لحظه زایمانتم وزن میگیره نگران نباش