۸ پاسخ

واس شماهم شیرمیادگلوش برمیگردخ متاسفانه واس دخترمنم تاثیرنداره

گلم رفلاکس پنهان چه علایمی داشته نی نی تون؟

دختر من ریفلاکس داشت.دکتر گوارش بردم بهش نکسیوم و باکلوفن داد.خیلی خیلی بهتر شده.امپرازول رو دختر من بی تاثیر بود.با نکسیوم آروم شد.از پنج ماهگی غذای کمکی رو که دکترش شروع کرد خیلی بهترشده

شربت انتی رفلاکس عالیه بی قراریشم خوب میشه.

رفته رفته با شروع غذا بهتر میشه و عموما تا یکسالگی خوب میشن. کنار دارو پرهیز غذایی و مراقبتهای دیگه رو رعایت کن

زیادبه دارو قرص اکتفانکن
بعضی باغذاخوردن بعضی تا۱سال
روشیب نکهش دار همیشه
بعدشیر یکم رو دوشت نگهداربعد دراز کن بچه رو
شیرووعده کم بده ولی ساعت نزدیک

دختر من رفلاكس داره دكتر بهش قرص نكسيوم و شربت موتيليوم داده خدا رو شكر كمي بهتر شده

پسر منم داره دارو میدم همینایی که شما گفتید به اضافه لیتیوم