۷ پاسخ

من بیشتر وقتا شبا اروغ نمیگیرم چون هرچی نگه میدارم نمیزنه ولی درمورد رفلاکس نمیدونم😐

تا ده دقیقه بعد شیر به حالت عمودی تو بغلت بگیر حجم شیر شبشو کم کن دفعاتشو زیاد نگران نباش دختر منم داره اما تو خواب آروغ نمی زنه منم همین کارو میکنم البته دخترم شیر خشک میخوره فقط یه شب خیلی خورد که بالا اورد به پهلوی چپم بخوابونش

پسر منم شبا نمیزنه فک کنم اشکال نداره شبا نزنن من ب پهلو میخوابونمش
شبا ام نهایت دوبار شیر میدم

قبلا شنیده بود وقتی بچه خوابید نیاز ب اروغ زدن نداره

زیر سرشو بالا بزارین رو دست چپ بخوابونید

نیم ساعت نگه دار اگه نزد به گهلو بخوابن اما دکتر به من گفت داروها برای اینه بادش خالی بشه که عاروق نمیزنه

ده دقیقه عمودی بگیرش حتما ،رو سطح شیب دار با زاویه۴۵درجه بخوابونش رو پهلو هم بخوابونش