۹ پاسخ

سلام عزیزم ب سلامتی.ایشاا...نی نی تو صحیح وساام بغل کنی.من شنیدم میگن نبایدسرتو تکون بدی لطفا شماهم تکون نده

به سلامتی نی نی تو بغل بگیری عزیزم فقط استرس نداشته باش دخمله یاپسر

سلام شب شماهم بخیر ۸ ساعت قبل چیزی نخور بعد زایمان هم سر تو تکون نده زیاد حرف نزن بعد خدا نکرده سر درد میگیری واسه منم دعا کن زایمان کنم از وقت زایمانم گذشته اما درد ندارم به سلامتی انشاالا بخیر باشه موفق باشی گلم

انشالله به سلامتی عزیزم
اگر میتونی شکم بند تهیه کن قبل از بلند شدن از تخت برات بزنن که درد کمتری حس کنی عزیزم و فشار کمتری به بخیه هات بیاد

عزیزم ب سلامتی انشالله اول اینکه خواستی بری اززیرقرآن ردشو وصدقه بنداز براسلامتیتون دوم این ک سرتو بعد عمل بلند نکن چون ممکنه سردرد بگیری سوم این که غذای مقوی وسبک بخور چون تا ۱۲ ساعت گرسنه میمونی ن آب میدن ن غذا

سلام عزیز دلم بسلامتی ایشالا خودتو نی نیت سالم از اتاق بیاید بیرون گلم

خوشبحالت منم دعا کن عزیزم ایشالا بسلامتی گلم هم خودت هم نی نی صحیح و سالم برین منزل

ایشالا به سلامتی عزیزم
کاش وقت سزارین منم برسه زودتر😍

عزیزم بسلامتی بعد زایمان تامیتونی کمپوت گلابی بخور که یبوست نگیری و برای جوش خوردن جای عمل ت ۲روزبعد کمپوت اناناس بخور کم کم