۳ پاسخ

عزيزم ممكنه فاصله بين شير دادن و استا دادن كم باشه حداقل ٢٠ دقيقه صبر كن چون نزديك يه هم بدي بالا مياره و اسنكه صبر كن يك كم ديگه بده بهش بالاي اين درجه حرارت و ميتوني تب حساب كني اما خطرناك هم نيست

اگه تب نگرفته نیازی نیست بهش بدی...کلا باید تا ۲۴ساعت قطره بدی بهش اگه تب داشت ادامه بدی اگرم نه که نیازی نیست

نگران نباشید ۳۷ که خوبه.قطره نمیاد.فقط تا دو روز مرتب چک کن اگه بالا رفت شیاف استامینوفن استفاده کن