۶ پاسخ

بزار گشنه بشه
بعد راه برو بگیرش تو بغل سینتو بهش بده

همینطور ک سینه تو دهنشه از بالای سینه با سرنگ دو سی سی شیر بچکونید تو دهنش شاید شروع کنه مکیدن

میتونید ی آموزش شیر دهی هم برید.تو بیمارستانا و کلینیکای نوزادان هست

حین راه رفتن سینتو بهش بده ایشاالله که بخوره

عزیزم بزارت زیر سینه بعد با قطره چکان یا قاشق چایخوری شیرخشک بریز تودهنش ازکنار لپش بعد برا مک زدن شیرخشک سینتو میگیره

من اوایل که شیرم کم بود و بچه سینه مو نمیگرفت؛ سینه میذاشتم دهنش از پهلوی لبش با سرنگ آبجوش نبات میدادم به بهونه خوردن نبات سینه منو میخورد. چندوقت اینکارو کردم دیگه گرفت