۴ پاسخ

. ببرش حمام و موقع در اوردن با یک کاسه اگه ازین چل کلیدها و یا این پیاله هایی که توشون دعا حک شده باشه بهتره 7 بار پیاله رو پر از آب کن و دعا کن مثلابرای سلامتی ، و....... 7 تا 4 قل هم بخون و بریز روی سرش و براش اسفند دود کن به این می گن آب چله

من دیروز چهل بود رفتم نت گفتن چیزی وحود نداره ب اسم غسل و اعمال من خودم یچیزایی گفتم و با کاسه چهل بار اب ریختم رو خودم و بچه صلوات فرستادم و توحید خونددم

سوال منم همینه فردا چهل روزگی نی نی منم هست

والا قدیمیا میگن مام انجام میدیم حالا درستو غلطشو نمیدونم ما رسم داریم بجرو میبریم حمام و با کاسه چهل کلید آخرش سه بار آب میریزیم رو سرش به این کار میگن چله بری خود مادر هم باید غسل روز چهلم بکنه